Preskočiť na hlavný obsah
Aktualita

Výberová komisia odporučila vymenovať Petra Demčáka za podpredsedu PMÚ SR

Publikované:
Obsah
Snímka z videozáznamu
Snímka z videozáznamu

Výberová komisia na výber podpredsedu Protimonopolného úradu Slovenskej republiky (ďalej len „úrad“) dňa 25. 4. 2023 verejne vypočula prihláseného kandidáta na podpredsedu úradu – Mgr. Petra Demčáka. 

Verejné vypočutie sa uskutočnilo v Zrkadlovej sále Úradu vlády Slovenskej republiky so začiatkom o 10.00 hod. a priamy prenos z verejného vypočutia bolo možné sledovať aj online.

Zúčastnený kandidát získal vysoké hodnotenie od výberovej komisie, jeho priemerné percentuálne ohodnotenie členmi výberovej komisie bolo na úrovni 86,57 %. Na základe percentuálneho hodnotenia výberová komisia odporučila predsedovi úradu predložiť vláde SR návrh na vymenovanie Petra Demčáka za podpredsedu úradu. 

Úrad zverejnil zápisnicu z verejného vypočutia a rokovania výberovej komisie (PDF, 690 kB) a tiež odkaz na celý videozáznam z verejného vypočutia na svojom webovom sídle v sekcii Výzva na prihlásenie kandidátov na podpredsedu Protimonopolného úradu Slovenskej republiky (v častiach Zápisnica z verejného vypočutia a Videozáznam z verejného vypočutia).

Obrazový materiál z verejného vypočutia

Kandidát - Peter Demčák

Výberová komisia